top of page

Shopify Partner Nederland

Welkom bij Shopify Nederland

Jouw partner in e-commerce succes

Als toonaangevende Shopify Partner in Nederland hebben we al 6 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige e-commerce oplossingen. Met de recente aankondiging en het aflopen van Magento 1.9, staan meer dan 12.000 e-commerce platformen in Nederland voor een belangrijke beslissing: blijven ze bij Magento of is het tijd om over te stappen naar een alternatief?

Waarom kiezen voor Shopify?

Snelheid en Time-to-Market

Wij begrijpen dat een korte time-to-market van essentieel belang is voor retailers en start-ups. Daarom heeft Shopify zich bewezen als de ideale keuze voor veel ondernemers. Met Shopify kun je snel online zijn en profiteren van een eenvoudige, intuïtieve interface. Bovendien kun je met behulp van de Shopify App Store snel schakelen en je winkel aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf.

Analyseer, Optimaliseer en Groei

Bij Shopify geloven we in het concept van een Minimal Viable Product (MVP). Start met jouw e-commerce platform, leer van echte klanten en optimaliseer op basis van data. Met onze uitgebreide tools en functionaliteiten zorgen wij ervoor dat je snel up and running bent en vervolgens kun je bouwen aan jouw succes.

Internationale expansie

Droom je van crossborder e-commerce? Met Shopify kun je jouw bedrijf uitbreiden naar Europa en zelfs wereldwijd. Dankzij de schaalbare oplossingen in onze App Store, biedt Shopify ondersteuning voor multicurrency-opties en kun je met Shopify Plus zelfs meerdere shops beheren voor verschillende landen. We helpen je bij het navigeren door compliance, BTW-drempels en andere praktische uitdagingen, zodat jij je kunt richten op het veroveren van nieuwe markten.

Waarom Shopify?

  • Het grootste SAAS e-commerce platform ter wereld

  • Mobile-first benadering voor zowel de frontend als de backend interface

  • Een uitgebreide App Store met gratis en betaalde apps

  • Altijd up-to-date, zonder risico's

  • Snelle laadtijden en betrouwbare prestaties

  • Plug & Play-applicaties en geïntegreerde PSP's (Payment Service Providers)

  • Een POS-systeem beschikbaar voor fysieke winkels

  • Een bloeiend Shopify-ecosysteem met ontwikkelaars, ontwerpers en andere professionals

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Shopify voor jouw bedrijf? Klik hier om een vrijblijvende demo shop te openen en ontdek de kracht van Shopify.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze prijzen.

Samen kunnen we jouw e-commerce succes realiseren!

De meest gestelde vragen over het gebruik van Shopify? 

. Wat is Shopify?

Shopify is een toonaangevend SAAS (Software as a Service) e-commerce platform dat ondernemers de tools en functionaliteiten biedt om hun eigen online winkels te creëren en beheren. Met Shopify kun je eenvoudig producten toevoegen, betalingen accepteren, voorraad bijhouden en nog veel meer.

2. Hoeveel kost Shopify?

Shopify biedt verschillende prijsniveaus om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. De prijzen beginnen bij $29 per maand voor het basispakket en lopen op tot $299 per maand voor het geavanceerde pakket. Daarnaast is er ook Shopify Plus, een enterprise-level oplossing met op maat gemaakte prijzen.

3. Is Shopify geschikt voor kleine bedrijven?

Absoluut! Shopify is een populaire keuze voor zowel kleine als grote bedrijven. Het platform biedt gebruiksvriendelijke tools waarmee kleine bedrijven snel kunnen beginnen met verkopen en gemakkelijk kunnen opschalen naarmate ze groeien.

4. Kan ik mijn bestaande domeinnaam gebruiken met Shopify?

Ja, je kunt je bestaande domeinnaam gebruiken met Shopify. Je kunt je domeinnaam eenvoudig koppelen aan je Shopify-winkel of je kunt een nieuwe domeinnaam registreren via Shopify.

5. Biedt Shopify ondersteuning voor meerdere valuta's?

Ja, Shopify biedt ondersteuning voor meerdere valuta's. Met Shopify Plus kun je meerdere valuta's instellen voor verschillende landen en markten, waardoor je jouw internationale klanten beter van dienst kunt zijn.

6. Is het mogelijk om fysieke winkels te beheren met Shopify?

Ja, Shopify biedt een Point-of-Sale (POS) systeem waarmee je je fysieke winkels kunt beheren en naadloos kunt integreren met je online winkel. Je kunt betalingen accepteren, voorraad beheren en klantgegevens synchroniseren tussen je online en offline kanalen.

7. Kan ik mijn Shopify-winkel aanpassen en ontwerpen?

Ja, Shopify biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende professioneel ontworpen thema's en deze naar wens aanpassen met behulp van de intuïtieve Shopify Theme Editor. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van apps en ontwikkelaars om aangepaste functionaliteiten toe te voegen.

8. Biedt Shopify integraties met andere apps en tools?

Ja, Shopify heeft een uitgebreide App Store met een breed scala aan apps en integraties van derden. Hiermee kun je extra functionaliteiten toevoegen aan je winkel, zoals marketingtools, boekhoudingssystemen, verzendoplossingen en nog veel meer.

Jouw partner in e-commerce succes

Als toonaangevende Shopify Partner in Nederland hebben we al 6 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige e-commerce oplossingen. Met de recente aankondiging en het aflopen van Magento 1.9, staan meer dan 12.000 e-commerce platformen in Nederland voor een belangrijke beslissing: blijven ze bij Magento of is het tijd om over te stappen naar een alternatief?

bottom of page