top of page

E-campus

Een plek waar de E-commerce top samenkomt.

Wij zijn de E-campus op Curacao gestart vanuit een visie; wij denken en ervaren dat de huidige opleiding van studenten niet aansluit op de snel veranderde E-commerce markt. Hierdoor ontstaat er een serieus gat in kennis, ervaring en de mogelijkheden welke young professionals hebben. Dit is een hele slechte ontwikkeling voor alle betrokken partijen. Door stage te lopen of te werken op onze E-campus zul je meteen alle skills kunnen ontwikkelen die relevant zijn voor het werken in de hedendaagse markt. In 2013 zin wij in samenwerking met de University of the Dutch Caribbean (UDC) een project gestart om studenten een minor te laten volgen in Digital Marketing en E-commerce.

Met de E-campus willen wij studenten uit Nederland en van Curacao kennis laten maken met alle facetten van E-commerce. Van het opzetten en managen van Digital Marketing accounts  en een online shop met Shopify tot het kiezen van de juiste platformen en een fulfillment partner in Nederland of de USA.
Wij zijn de E-campus 6 jaar geleden gestart vanuit een vraag uit de branche en wij hebben in de praktijk kunnen ontdekken dat dit heel goed werkt. Met vanuit het tijdsverschil met bv. Nederland en de korte afstand met Amerika.
Amazon, Rakuten, Ebay en BOL.com zijn ideale platformen waarmee wij partnerships hebben en welke wij kunnen verbeteren. Op dit moment is de vraag naar talent in de Digitale, IT en E-commerce Sector zo groot dat wij hier super goed vanuit het Caribisch gebied op in kunnen haken. Zowel maatschappelijk als commercieel.
 
Klaar met je opleiding? Hoe relevant is deze dan? Kom op de E-campus werken en leren.
Tegen de tijd dat jij klaar bent met je opleiding is de markt veel verder! Relevante werkervaring opdoen wordt dus heel erg moeilijk.
Bij ons kan je de kans krijgen om een kijkje te nemen in deze branche en leer je ook werken in een andere omgeving namelijk het altijd mooie Curacao.
Stage lopen op Curacao? Wij zeggen doen! Al 30 stagiaires gingen je voor en zij werken bijna allemaal voor Digitale werkgevers.
Waarom in Nederland zitten studeren en lokaal werken terwijl je nu al internationale kennis en ervaring kan opdoen in een continu bewegende branche, een internationaal netwerk kan opbouwen, en vooral waar je jezelf in kan ontwikkelen en genieten.
Op Curacao creëren wij een hub waarbinnen je van alle aspecten kennis kan opdoen onder ideale omstandigheden. Vanwege het tijdsverschil met Nederland kunnen wij daarnaast tal van diensten aanbieden naast het invullen van te gekke stageopdrachten en stageplaatsen.

bottom of page