Google Adwords

googles-new-logo-5078286822539264.3-hp2x

Hoe kunt u snel starten met Google Adwords?

Wij zijn als gecertificeerde Google Partners bekend met het opzetten, managen en optimaliseren van Google Adwords campagnes. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om een Adwords strategie te bepalen of bijvoorbeeld het budget welke u wilt gaan besteden aan Adwords. In onderstaande Adwords video’s worden de basis principes voor het inrichten van uw Adwords campagnes en het starten met Google Adwords.

Wat is het Google netwerk en wat is Google Adwords?

 

Hoe kunt u uw Google Adwords account organiseren?

 

Het inrichten van uw Adwords campagnes en account is de basis. Gebruik de structuur van uw website en/of online shop. Wij weten uit ervaring dat dit gemakkelijker werkt. Als er wijzigingen doorgevoerd moeten worden, nieuwe pagina’s, diensten en/of producten worden toegevoegd aan uw website dan kunt u dit snel doorvoeren in uw Adwords account.

Hoe kiest u een Campagnetype en welk type campagne past bij u?

 

Het kiezen van de juiste Campagne zorgt voor het bereiken van de juiste (uw) doelgroep. Wilt u bijvoorbeeld meer aandacht besteden aan branding & imaging? Of juist producten laten zien aan bezoekers in Google? Dan kiest u in deze gevallen voor een Display advertentie of juist voor een Google Shopping campagne.

 

Hoe maak ik goede Advertenties?

 

Hoe schrijft u de beste Advertenties? Wat zijn de unieke features van uw bedrijf en/of shop? Wat kan de klant of bezoeker verwachten wanneer iemand op uw advertentie klikt? De combinatie tussen de boodschap van uw advertentie +  de landingspagina waar de advertentie naar toe linkt.