Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen? 365E connecting E-commerce Professionals. Laten wij zeggen it’s in the name. Wij stellen ons netwerk, onze ervaring en onze kennis beschikbaar. Hier kunt u als organisatie gebruik van maken. Wij werken niet operationeel maar kunnen op project basis ondersteunend werken. Maar wat doen wij concreet?

Brand activatie & awareness.

Een van de belangrijkste onderdelen van de Online Marketing Strategie. Het creëren van een “merk” of zichtbaarheid van een platform, product of dienst. Dat kan lokaal maar ook internationaal. Samen met onze partners staan wij voor u klaar.

Wie zijn onze E-commerce partners? Klik hier.

Multi Channel Marketing

Verkopen via een shop in shop op BOL.com? Verkopen in Azië als Alibaba Gold supplier of uw product verkopen in Duitsland via Amazon? Wij koppelen uw platform en optimaliseren uw product feeds. Vergroot uw doelgroep en omzet snel en gemakkelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op!

E-commerce Consultancy

U loopt tegen een digitaal probleem aan? Dan heeft u direct hulp nodig! Dat kan, 365 dagen per jaar en bijna 24 uur per dag staan wij voor u klaar met al uw digitale vragen. Wij volgen laatste trends op het gebied van E-commerce en Digital Marketing!

Maak gebruik van onze kennis, bel ons!

Onze eigen E-campus?

Om tot de beste Digital Marketing bureaus te behoren sourcen wij ons talent zelf. Wij trainen onze stagiaires en leiden ze op tot gecertificeerde Online, Content, Social & Digital Marketeers. En allemaal Google gecertificeerd!

Groei met ons mee en loop stage bij ons op Curacao!

Detachering in de E-commerce Sector

Vanuit onze E-campus en projecten werken wij op uitdagende projecten. Na het volgen van een traineeship bij 365-E stomen wij onze talenten klaar voor de leukste functies bij organisaties zoals BOL.com, HelloFresh, Google, Facebook en Lightspeed eCom.

Geïnspireerd? Join our team!

Waarom E-commerce?

Binnen de E-commerce projecten waar ik de afgelopen 12 jaar heb gewerkt zag ik telkens dezelfde uitdagingen en kansen. Door de exceptionele groei in omzet wordt er doorlopend het uiterste gevraagd van Online Marketing Teams. Wij focussen ons op Digital Marketing, wij zijn specialisten en wij zijn beschikbaar wanneer onze klanten ons nodig hebben. Wij ondersteunen uw organisatie graag. Altijd op de hoogte van de laatste trends en altijd in voor een goede kop koffie.