Online Marketing Friesland

Als Google partner zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd in diverse Online Marketing disciplines. Naast ons relevante kennis van Online Marketing hebben wij inmiddels >10 jaar relevante en internationale E-commerce ervaring in huis.

Wij kunnen u verder helpen, hoe doen wij dat? Wij zijn gespecialiseerd in;

 1. Google Adwords Search, Display, Shopping & Video.
 2. Google Analytics
 3. Google Tag Manager
 4. Google Search Console
 5. Bing advertising
 6. DFA & DFP (Doubleclick netwerk)
 7. Adsense.
 8. RTB en programmatic advertising.
 9. MOZ
 10. Searchmetrics.
 11. Dashboarding via Google Data Studio, Klipfolio en andere tools.

Wij gaan voor kwaliteit, de meeste van onze projecten lopen ook meerdere jaren. Omdat wij geloven in onze kennis en kracht bieden wij bijvoorbeeld ook de optie no-cure no-pay aan. Dit kan natuurlijk ideaal zijn voor u als startende (online) ondernemer met weinig marketing budget.

Online Marketing Bureau in Friesland?

Bent u binnen de Regio Friesland op zoek naar een ervaren online Marketing specialist of een Online Marketeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een van de weinige Google Partners in de regio en kunnen snel schakelen. Wij staan altijd open voor een kop koffie of thee. Dat kan en mag dat bij on
Van idee naar operationele campagne binnen 1 week.s op kantoor in Dokkum, in Utrecht, op Curacao of bij u op kantoor of in uw winkel.

 

Wat kunt u van 365-e verwachten?

 • In 7 dagen LIVE met uw online shop.
 • Gratis advies & Digital Marketing consultancy
 • Google Adwords & Analytics gecertificeerd.
 • Search Engine Optimization (SEO)
 • Een betrouwbare partner uit Friesland!
 • 10 jaar relevante E-commerce ervaring.
 • Design, UX en conversie driven.

365-E werkt samen met verschillende partners:

Online Marketing Friesland

E-commerce specialisten en Google Partners

Als Google Partner bedrijf zijn wij altijd in beweging. Online Marketing trends volgens zich snel op en de ontwikkelingen op het gebied van E-commerce volgen elkaar snel op. Wij zorgen er voor dat u altijd up to date bent wat betreft de laatste Google trends.

365-E Online Digital Marketing Friesland.

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie van uw E-commerce activiteiten. Wilt u gebruik maken van onze kennis? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Email info@365-e.com voor meer informatie, een gratis consult of natuurlijk voor een kop koffie.

E-commerce Platform laten optimaliseren?

Kijk snel bij onze E-commerce providers. Wij werken samen met Lightspeed HQ (Silver Partner) Lightspeed biedt het meest veilige en snelle SaaS E-commerce platform aan in Europa. Wij kunnen al binnen 1 week een online Shop lanceren welke volledig voldoet aan de eisen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd partner van Shopify. Wij zijn een van de weinige aanbieders van Shopify in Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify? Klik hier en bekijk de video. 

Social Media strategie?

Ook op het gebied van Social hebben wij alle ervaring in huis. Vanuit de 365-E campus kunnen wij daarnaast zorgdragen of volledig ontzorgen. Social media betekent 365 dagen  per jaar en 24 uur per dag online zijn! Naast een duidelijke visie is het natuurlijk belangrijk om op een authentieke manier zichtbaar te zijn en te engagen met uw doelgroep op Social Media.

Bekijk ons portfolio met betrekking tot Social Media en community management. Klik hier.