Shopify Nederland

shopify nederland

Wij zijn Shopify Partner. Wij zijn al 6 jaar Shopify Partner. De afgelopen 2 jaar zien wij steeds meer vraag naar Shopify met name sinds de aankondiging en het aflopen van Magento 1.9 waardoor ruim 12.000 E-commerce platformen in Nederland op dit moment nog voor de keuze staan; gaan wij voor Magento of een alternatief?

Maar waarom is Shopify zo in trek? Sinds enkele jaren zien retailers en starters een korte time to market als een belangrijk element binnen de keuze voor een E-commerce Platform. Mede hierdoor zie je een explosieve groei in Lightspeed eCom, CCV shops en dus ook Shopify. Naast het feit dat je snel online bent (snel is niet per definitie goed) kun je vanuit de Shopify App store snel schakelen.

Niet overtuigd? Open zonder enig risico een demo shop via deze link – klik hier. Meer informatie over Shopify? 

Analyseren + Optimaliseren. Starten, leren van en met echte klanten en op basis daarvan optimaliseren. Met Shopify zorgen wij ervoor dat wij snel up and running zijn en dan pas kun je echt starten! 

De term MVP (Minimal Viable Product) is hier 100% van toepassing. Vanuit deze start-up methodiek kun je een e-commerce platform bouwen op basis van data. 

Zijn jullie toe aan de volgende stap? Klik hier voor prijzen. 

Crossborder E-commerce? Zijn jullie klaar voor Europa? De wereld? Met Shopify zeker! Vanuit de APP store zijn er talloze schaalbare oplossingen om niet alleen groots te denken. Shopify is er zeker klaar voor met multicurrency opties en binnen Shopify Plus ook multishop opties wat heel praktisch inhoudt dat je gebruik kunt maken van verschillende shops voor verschillende landen. 

Wat is er belangrijk om crossborder te kunnen verkopen? Denk aan compliance, een lokale BV, VAT (BTW) drempels en dus aangifte nog los van alle praktische uitdagingen zolas logistiek en customer support.  

Wat zijn de voordelen van Shopify?

  1. Shopify is het grootste SAAS E-commerce platform. 
  2. Mobile first! Zowel de front- als backend interface. 
  3. APP store met gratis en betaalde apps.
  4. U bent altijd up to date. Geen risico’s.
  5. Super snelle laadtijden en geen issues. 
  6. Plug & Play applicaties en PSP’s.
  7. POS systeem beschikbaar voor fysieke retail. 
  8. Het Shopify ecosysteem met developers, designers enz. 

[/vc_column_text][/vc_column_inner]

Meest gestelde vragen: 

Hoe begin ik met Shopify?

Starten met Shopify is niet heel lastig. Je kunt via een van de partners van Shopify een demo store aan laten maken of er voor kiezen om zelf eentje aan te maken.

Wat kost het Shopify Platform?

Er zijn 3 mogelijkheden voor wat betreft de subscription. Bij Basic en Premium betaal je een fixed fee per maand en daarnaast een klein % van je omzet. 

Wie is Shopify Nederland?

Shopify Nederland bestaat nog niet. Er werken wel een aantal teamleden van Shopify HQ in Nederland om Partners zoals ons en ook de top merchants te ondersteunen. 

Wie kan mijn shop bouwen?

Shopify is niet heel moeilijk om te bouwen of in te richten dus dit kun jezelf doen maar ook laten doen door een van de partners in bv. Nederland. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de verschillende partners en waar je op met letten bij het maken van je keuze. 

FAQ

Hoe begin ik met Shopify?

Wat kost het Shopify Platform?

Wie is Shopify Nederland?

Waarom Shopify en niet Magento?

Wie kan mijn shop bouwen?

[/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]