Shopify Nederland

 

Wij zijn Shopify Partners.
Maar waarom?

Wij zijn inmiddels al 6 jaar Shopify Partner. Sinds dit jaar zien wij steeds meer Shopify shops en E-commerce platformen welke gebruik maken van Shopify. Met dit unieke en snelle SaaS (Software as as Service) E-commerce platform bent u in no-time veilig online. En dit zonder enig risico, wij bieden namelijk een gratis 14 daagse demo. Meer informatie over Shopify? Bekijk onderstaande YouTube video of stuur een email naar info@365-e.com voor meer informatie.

Wij zeggen doen: Leren in de praktijk op basis van data. Analyseren, optimaliseren en converteren.

Leren van en door echte klanten? Met Shopify zorgen wij ervoor dat je in no-time up and running bent. Wat betekent dit in de praktijk? Je bent snel live en kunt dus vanaf dag 1 zien wat klanten doen.

Van je eerste klant tot uitbreiden naar het buitenland.

Eén platform met alle online verkoop- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw webwinkel op te starten, te runnen en te laten groeien.

Maak een gratis account aan, kies je thema, vul je gegevens in en je start je gratis trial. Wat is allemaal handig om te weten? Bekijk de video:

Wat zijn de voordelen van Shopify?

  1. Shopify is het grootste SAAS E-commerce platform ter wereld!
  2. Mobile first! Zowel front- als backend.
  3. Uitgebreide APP store met gratis en betaalde apps.
  4. U bent altijd up to date. Geen risico’s.
  5. Super snelle laadtijden.
  6. Plug & Play applicaties en PSP’s.
  7. POS systeem beschikbaar.

Waarom kiezen veel ondernemers voor Shopify?

Het is eenvoudig, snel en gemakkelijk te beheren en budgetteren. Anders dan bij een (BV. Magento) open source platform hoeft u niet zelf over developers en programmeurs te beschikken. De standaard oplossingen welke u in Shopify terug zal vinden bieden meer dan voldoende kansen op de e-Commerce markt. Zowel nationaal als op Europees niveau. Vraag nu een gratis consult aan, dat kan via SKYPE of tijdens een kop koffie bij u of ons op kantoor! 

Wie van onze klanten gebruiken Shopify?

Wij hebben sinds de start van Shopify 4 volledige E-commerce platformen opgeleverd in Nederland en op Curacao.

De Online Concept Store van Leiff.

Leiff is een online concept store & essentrics studio.

POS Shopify

Bij Leiff draait het om beleving. Het design is opgebouwd vanuit het gevoel van de eigenaresse. Check de website van www.Lei-ff.com voor een nog betere impressie van dit project waar wij nog steeds met veel passie aan werken. De vraag was simpel; een funtioneel design dat werkt op alle devices.

Start vandaag nog een webshop met Shopify.

Probeer Shopify gratis en ontdek alle tools en services die je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf te starten, te beheren en te laten groeien.