Shopify Nederland

shopify nederland partner

Wij zijn Shopify Partner. 

Wij zijn al 6 jaar Shopify Partner. De afgelopen 2 jaar zien wij steeds meer vraag naar Shopify met name sinds de aankondiging en het aflopen van Magento 1.9 waardoor ruim 12.000 E-commerce platformen in Nederland op dit moment nog voor de keuze staan; gaan wij voor Magento of een alternatief?

Maar waarom is Shopify zo in trek? Sinds enkele jaren zien retailers en starters een korte time to market als een belangrijk element binnen de keuze voor een E-commerce Platform. Mede hierdoor zie je een explosieve groei in Lightspeed eCom, CCV shops en dus ook Shopify. Naast het feit dat je snel online bent (snel is niet per definitie goed) kun je vanuit de Shopify App store snel schakelen.

Niet overtuigd? Open zonder enig risico een demo shop via deze link – klik hier. Meer informatie over Shopify? 

Analyseren x Optimaliseren. 

Ons credo: Starten, leren van en met echte klanten en op basis daarvan optimaliseren. Met Shopify zorgen wij ervoor dat wij snel up and running zijn en daarna start het! De term MVP (Minimal Viable Product) is hier 100% van toepassing.  

Crossborder E-commerce?

Zijn jullie klaar voor Europa? De wereld? Met Shopify zeker! Vanuit de APP store zijn er talloze schaalbare oplossingen om niet alleen groots te denken. Shopify is er zeker klaar voor met multicurrency opties en binnen Shopify Plus ook multishop opties wat heel praktisch inhoudt dat je gebruik kunt maken van verschillende shops voor verschillende landen. 

Wat is er belangrijk om crossborder te kunnen verkopen? Denk aan compliance, een lokale BV, VAT (BTW) drempels en dus aangifte nog los van alle praktische uitdagingen zolas logistiek en customer support.  

Wat zijn de voordelen van Shopify?

  1. Shopify is het grootste SAAS E-commerce platform ter wereld!
  2. Mobile first! Zowel front- als backend.
  3. Uitgebreide APP store met gratis en betaalde apps.
  4. U bent altijd up to date. Geen risico’s.
  5. Super snelle laadtijden.
  6. Plug & Play applicaties en PSP’s.
  7. POS systeem beschikbaar.

FAQ

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen. </ p>