Lightspeed eCom partner

Lightspeed eCom Partner

 

365-e is uw Lightspeed eCom partner in Friesland!

Bij Lightspeed vinden ze dat webwinkeliers zich moeten kunnen richten op de verkoop van hun product, zonder zich zorgen te maken over het technisch onderhoud van een online shop. Daarom hebben zij een e-commerce platform ontwikkeld waarmee u al binnen 30 minuten een eigen webshop kunt starten! Binnen een week zult u volledig actief zijn en zijn door ons de Google APPS, Adwords, Analytics, Payment Service Providers e.d. geïnstalleerd.

Lightspeed eCom verzorgt het volledige onderhoud aan het e-Commerce platform. U heeft dus geen zorgen! Er worden maandelijkse updates uitgevoerd aan de hosting van uw Platform, terwijl u zich richt op Sales en het vindbaar maken van uw shop. U kunt kiezen uit één van de pakketten met een vaste prijs per maand. Zo hoeft u uw webshop dus niet voor te financieren. Wilt u meer? Breid uw webshop dan uit met één van de ruim 100 apps in de Lightspeed eCom App Store. Voor vragen staat er een medewerker 5 dagen per week voor u klaar.

Hoe start u eenvoudig met een SEOshop/Lightspeed eCom shop?

 

 

Wie zijn dat? Lightspeed eCom?

Het internationale succes van Lightspeed eCom begon met de verkoop van elektronische sigaretten. Ruud Stelder, nu Global eCommerce manager, verkocht deze producten zeer succesvol in maar liefst elf verschillende landen. De technologie van de webwinkel verouderde echter en Stelder zocht naar een oplossing waarbij hij alle elf webwinkels gemakkelijk op één plek kon beheren, zodat met één update alle webwinkels aangepast konden worden. Dit was het begin van ‘Software as a Service’ en in zekere zin was Lightspeed eCom daarmee één van de grondleggers van dit begrip voor de e-commerce branche.

Na ruim twee jaar ontwikkelen was de eerste versie van Lightspeed eCom in oktober 2008 een feit. Nu jaren later maken duizenden webwinkeliers gebruik van het platform dat toen werd gebouwd, uiteraard uitgebreid met nieuwe functies die belangrijk zijn voor de webwinkelier van nu. Met ons team, dat prioriteit geeft aan kwaliteit en persoonlijke service, slagen we erin om een zeer robuuste oplossing te bieden aan bedrijven in heel Europa. Met trots mogen we dan ook Philips, National Geographic, Van Gogh Museum en dance4life en vele andere bekende en minder bekende namen tot onze klanten rekenen. Lightspeed eCom telt inmiddels ruim 8.500 klanten in heel Europa en bedient deze markt vanuit haar kantoren in Amsterdam en Frankfurt.

Wat is dat een Lightspeed Partner?

Bij Lightspeed eCom geloven wij er sterk in dat u alleen succesvol kan zijn in de e- commerce markt als u zich richt op datgene waar u goed in bent. Wij richten ons op de belangrijkste functies van de webwinkel, hosting, updates en support. Daaromheen hebben wij een ecosysteem gecreëerd van honderden nationale en internationale gecertificeerde Lightspeed eCom partners die ieder specialist zijn in hun vakgebied. Via onze Template Editor en uitgebreide API kunnen onze partners webwinkeliers helpen met o.a. maatwerk design, custom koppelingen en online marketing. Samen met onze partners maken wij onze klanten succesvol.