Onze Partners

Waarom kiezen wij voor deze partners?

Wij hebben gekozen voor Partners waarvan wij denken dat deze van essentieel belang zijn voor het ontwikkelen van een E-commerce platform. Wij hebben gekozen voor Shopify en Lightspeed eCom zij bieden een SaaS oplossing voor het MKB maar ook grotere E-commerce platformen aan. Dit heeft voor ons en voor onze klanten veel voordelen;

– Hoge laadsnelheid van afbeeldingen, video’s en content.
– SSL certificaten
– Beveiligde back + front-end. Altijd up to date!
– Via de APP stores kunnen onze klanten super snel schakelen.
– Vaste kosten per maand binnen een all-in pakket.

google partnersGoogle Partnership

Als Partner van Google hebben wij altijd toegang tot de meest recente updates. Wij zijn gespecialiseerd in Google Adwords, Shopping, Analytics, TAG Manager en de Search Console. Met 365-E bent u er zeker van dat u op de hoogte bent van alle trends op het gebied van Online Marketing en Google!

Wij zijn official Shopify partner in Nederland

Shopify is het grootste SAAS E-commerce platform van de wereld. Met meer dan 200.000 klanten bent u zeker van een stabiele en veilige omgeving. Alle integraties lopen soepel en

shopify-partners

 

updates vinden plaats zonder dat u er erg in heeft! Een up to date platform met alle features van een custom open sourced platform dat kunnen wij u aanbieden met shopify.

Meer informatie over Shopify? Klik hier. 

lightspeed-partner

Wij zijn al 3 jaar partner van Lightspeed!

Lightspeed eCom is ontstaan uit de fusie tussen SEOshop en Lightspeed. Ze zijn de nr1 leverancier op het gebied van POS systemen in de wereld. Met een POS of Point of sale software systeem kunt u overal en waneer u dat wilt een winkel openen. Naast eCom zijn retail en Horeca 2 speerpunten van Lightspeed. Met state of the art software bent u verzekerd van een super snel en gemakkelijk te koppelen platform!

udc-logoWij werken samen met de
University of the Dutch Caribbean.

Voor onze E-campus op Curacao hebben wij gekozen om alleen met stagiaires te werken welke via de UDC naar Curacao toe komen. Deze stagiaires hebben een deels maatschappelijke stage. Er wordt op de vrijdag college gevolgd aan de UDC en door de week gewerkt aan en op een van de projecten van 365-e.

Meer weten of de E-campus op Curacao? Klik dan op deze link. 

 

 

Zoals u kunt zien hebben wij onze partners zorgvuldig en op basis van expertise uitgekozen. Naast deze partners werken wij samen met een aantal Freelance designers, programmeurs en developers.