Onze Partners

Waarom kiezen wij voor deze partners?

Wij hebben gekozen voor Partners waarvan wij denken dat deze van essentieel belang zijn voor het ontwikkelen van een E-commerce platform. Wij hebben gekozen voor Shopify en Lightspeed eCom zij bieden een SaaS oplossing voor het MKB maar ook grotere E-commerce platformen aan. Dit heeft voor ons en voor onze klanten veel voordelen;

– Hoge laadsnelheid van afbeeldingen, video’s en content.
– SSL certificaten
– Beveiligde back + front-end. Altijd up to date!
– Via de APP stores kunnen onze klanten super snel schakelen.
– Vaste kosten per maand binnen een all-in pakket.

Wij zijn Google Partners

Als Partner van Google hebben wij altijd toegang tot de meest recente updates. Wij zijn gespecialiseerd in Google Adwords, Shopping, Analytics, TAG Manager en de Search Console. Met 365-E bent u er zeker van dat u op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van Digital Marketing en Google!

Wilt u het Google pakket Gsuite of Google Marketing Platform binnen uw organisatie onboarden? Dan kunnen wij u met de juiste partijen verbinden en adviseren.

 

University of the Dutch Caribbean

E-commerce Fulfillment Partners.

Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste partners op alle fronten van E-commerce en daarom ook het Fulfillment van uw orders. Dit is een essentiële stap binnen onze markt en vaak wordt deze vergeten. Het kan super fijn zijn om alles uit te besteden maar wij kennen ook de keerzijde. Flexibiliteit, hoge tarieven en een hoge mate van automatisering vergen veel van u als ondernemer.

Wij hebben geen preferred partnerships maar wel een aantal partners welke wij u kunnen voorstellen.

Wij werken samen met de University of the Dutch Caribbean.

Voor onze E-campus op Curacao hebben wij gekozen om alleen met stagiaires te werken welke via de UDC naar Curacao toe komen. Deze stagiaires hebben een deels maatschappelijke stage. Er wordt op de vrijdag college gevolgd aan de UDC en door de week gewerkt aan en op een van de projecten van 365-e.

Meer weten of de E-campus op Curacao? Klik dan op deze link. 

 

 

Zoals u kunt zien hebben wij onze partners zorgvuldig en op basis van expertise uitgekozen. Naast deze partners werken wij samen met een aantal Freelance designers, programmeurs en developers.

E-commerce Platform Partner.

Met 14 jaar E-commerce ervaring kunnen wij zeggen dat wij weten wat werkt en wat het beste past in welke fase. Wij hebben super goede ervaring met zowel open source als SAAS oplossingen echter ziet u niets voor niets een logo van Shopify staan. Dit is voor ons de oplossing tot 100M omzet….

Waarom Shopify? Klik hier om meer te weten te komen over onze projecten en voorkeur voor Shopify.