E-commerce Friesland

ecommerce friesland

Uw E-commerce partner uit Friesland?

Als Partners van Lightspeed eCom (Voorheen SEOshop) en Shopify zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd partners voor de ontwikkeling van uw e-Commerce platform. Naast onze relevante kennis van online marketing hebben wij 10 jaar internationale E-commerce ervaring in huis. Wij hebben een kleine maar gevarieerde portefeuille met hele interessante projecten. Wij ontwikkelen, managen en optimaliseren E-commerce platformen. Wist u dat u met ons SEOshop start-up pakket binnen 1 week een compleet functionele online shop hebt?

Dus bent u binnen de Regio Friesland op zoek naar een partner voor het ontwikkelen van uw E-commerce platform of online shop maar zoekt u een partner die meer doet dan alleen een website of webwinkel bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd open voor een kop koffie of thee. Dat kan en mag dat bij ons op kantoor in Dokkum, in Utrecht, op Curacao of bij u op kantoor of in uw winkel.

Wat kunt u van 365-e verwachten bij het opzetten van een e-Commerce platform?

  • Van concept naar een functionele shop in 1 week!
  • Volledige implementatie van Payment service providers en Google Package.
  • On demand e-Commerce Video consultancy.
  • Google Adwords & Analytics gecertificeerd.
  • Integratie met alle Google Apps. Wij noemen dit het Google Package.

365-e werkt samen met verschillende partners op het gebied van e-Commerce;

Online Marketing Friesland

 

10 jaar E-commerce ervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie van uw E-commerce activiteiten. Wilt u gebruik maken van onze kennis? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Email info@365-e.com voor meer informatie, een gratis consult of natuurlijk voor een kop koffie.

U kunt ook tijdelijk gebruik maken van onze expertise! Wij organiseren Google BOOTCAMPS op locatie bij u op kantoor of bij ons op kantoor in Dokkum.