E-campus 2.0

De E-campus Kom werken, leren en genieten…

Wij zijn de E-campus op Curacao gestart vanuit een visie; wij denken en ervaren dat de huidige opleiding van studenten  niet aansluiten op de snel veranderde E-commerce markt. Hierdoor ontstaat er een serieus gat in kennis tussen de praktijk en het huidige opleiding niveau. Dit is een hele slechte ontwikkeling voor alle betrokken partijen. Door stage te lopen of te werken op onze E-campus zul je meteen alle skills kunnen ontwikkelen die relevant zijn voor het werken in de hedendaagse markt. 

Stage lopen op Curacao?

Waarom in Nederland zitten studeren en lokaal werken terwijl je nu al internationale kennis en ervaring kan opdoen in een continu bewegende branche, een internationaal netwerk kan opbouwen, en vooral waar je jezelf in kan ontwikkelen en genieten…

Wij weten als geen ander dat de E-commerce branche continu in beweging is, binnen reguliere opleidingen kunnen ze dit vaak niet eens bijhouden.

Wanneer ben jij klaar?

Tegen de tijd dat jij klaar bent met je opleiding is de markt veel verder! Relevante werkervaring opdoen wordt dus heel erg moeilijk.

Bij ons kan je de kans krijgen om een kijkje te nemen in deze branche en leer je ook werken in een andere omgeving namelijk het altijd mooie Curacao.

Wat leer jij?

Naast dat je op een mooi eiland verblijft spelen wij ook met jou in op de groeiende vraag naar E-commerce professionals zoals:

– Online Marketeers
– Content Marketeers
– E-commerce Managers
– CRM Managers
– Affiliate Marketeers.
– Developers
– Social Media Marketeers
– Community Management

De bovenstaande functies zijn slechts een paar voorbeelden uit de huidige functies bij een middelgroot tot grote E-commerce organisaties.

Wij proberen met een uitdagende omgeving binnen een van onze E-commerce projecten een opstap te zijn voor jou (Digitale) toekomst. Wie weet werk jij straks wel bij bol.com, Zalando of Amazon.

Interesse in een Traineeship?

Wij werken samen met de The university of dutch caribbean (UDC) te Curacao en het Saxion Hogescholen in Nederland. Vanuit deze minor bieden wij stage plaatsen aan in de richtingen E-commerce, Social Media en Digital Marketing.

 

Meer informatie over stage lopen:
Meer informatie over deze studie?

 

Overige belangrijke informatie

Mocht je opzoek zijn naar informatie, Op de onderstaande link vind je alles wat je moet weten op en rondom Curaçao zoals:
• Huurhuizen, Studentenwoning
• Huurauto’s voor lange of korte termijn
• De mooiste stranden

En nog veel meer.